Billboard i oglašavanje na javnim površinama

Billboard i oglašavanje na javnim površinama Billborad oglasi tradicionalan su "out-of-home" format. Međutim, zadnjih nekoliko godina došlo je do značajnog rasta u digitalnom "out-of-home" oglašavanju (DOOH).

"Wallspaces" na zgradama dostupni su u raznim neobičnim oblicima i veličinama. Takvi billboard formati vidljivi su iz velikih udaljenosti i pružaju golem utjecaj u velikim metropolitanskim područjima.

Mobilni plakati nude veliku fleksibilnost za oglašivače. Takvi oglasi mogu ciljati određene rute, događaje ili se mogu koristiti kako bi se postigla željena zasićenost tržišta.

DOOH se odnosi na dinamičnu medijsku distribuciju diljem prostorno temeljene mreže u kafićima, barovima, restoranima, fitness klubovima, fakultetima, javnim prostorima itd. DOOH mreža obično se sastoji od adresiranih zaslona, kioska, info-pultova...

Dostupnost povoljnih LCD panela s ugrađenim media playerima otvorila je nove mogućnosti dodavanja video i interaktivnih poruka. Upravo takvi zasloni omogućavaju potrošačima dostupnost dodatnih relevantnih informacija neposredno u trenutku odluke o kupnji proizvoda/usluge.

Kontaktirajte nas kako bismo Vam pružili sve potrebne informacije i pripremili kvalitetnu informativnu ponudu u najkraćem mogućem roku.


KG Media - the international advertising agency. Your partner for advertising in Croatia.
Copyright © 2014 KG Media